Keer Diabetes2 Om: one size fits all?  – Huisartsenpraktijk de Roo – Enschede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Roo
Veldhoflanden 87 7542LW
Enschede

Terug naar overzicht

Keer Diabetes2 Om: one size fits all? 

Na ruime ervaring met 2000 deelnemers blijkt dat de voedingsadviezen van Keer Diabetes2 Om het merendeel van de deelnemers ondersteunt in het omkeren van diabetes type 2. Tevens vinden deelnemers het voedingspatroon lekker, verzadigend en goed vol te houden.

Echter, ieder mens is anders en loopt tegen andere obstakels aan. Bij Keer Diabetes2 Om doe je het zelf, maar niet alleen. Daarom is er binnen Keer Diabetes2 Om voldoende ruimte voor individuele aandacht.

Aan de hand van de persoonlijke leefstijlanamnese gaat de diëtist in samenwerking met de verpleegkundige specifiek in op het leefpatroon van het individu, de voortgang hierin en eventuele mogelijkheden voor verbetering.

Kortom: Keer Diabetes2 Om is een leefstijlbehandeling die in het algemeen geschikt is voor mensen met diabetes type 2, maar binnen de behandeling is er voldoende ruimte voor individuele en persoonlijke aandacht.

Programma locaties & startdata
Wekelijks starten nieuwe programma’s van Keer Diabetes2 Om. Patiënten kunnen zich direct aanmelden voor een programma naar keuze. De volgende programma’s zijn gepland en ook via de website te bekijken.

Lees de voedingsvisie van Keer Diabetes2 Om

Publicatiedatum: 02-03-2020